Respace Box in box systeem

Respace biedt massa-maatwerk. Door een combinatie van 3D-scanning, parametrische designsoftware en gerobotiseerde freestechniek kunnen we elke bestaande ruimte transformeren tot een nieuwe bestemming. We zijn daardoor sneller, goedkoper én duurzamer dan onze concurrenten.

FLETTS appartementen

FLETTS is een ontwikkeld product voor betaalbaar wonen. De gestandaardiseerde appartementen hebben een complete constructie van massief hout (CLT). Één appartement bestaat uit twee prefab modules, die zo compleet mogelijk in de fabriek worden gebouwd. Op locatie, waar ook in Nederland, worden de modules vlot gemonteerd. Door een eenvoudiger (en korter) proces, de bewuste keuze […]

Sustainer Homes

Sustainer Homes zijn modulaire woningen, gebouwd uit grotendeels hernieuwbaar materiaal, zeer energiezuinig en geschikt voor toekomstig hergebruik of voor aanpassingen gedurende levensduur. De Sustainer Homes zijn door de circulaire en energiezuinige uitgangspunten energie- en CO2 neutraal.

Optimaat

Optimaat is een duurzaam, compact en betaalbaar prefab woningconcept. Optimaat gaat uit van compacte, betaalbare en duurzame woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens. Met de ruimte die ze nodig hebben om optimaal te kunnen genieten. De woning kan binnen een week worden gebouwd, en in de toekomst makkelijk worden gedemonteerd en herplaatst.

GrassBloxxx

Jaarlijks worden slootkanten en wegbermen een aantal keer gemaaid. Dit maaisel wordt nu vaak gezien als afval en blijft liggen of wordt verzameld en gecomposteerd. In beide gevallen leidt dit tot CO2 emissies. Er zijn al enkele initiatieven om deze groenresten te ‘oogsten’ en dit om te zetten naar producten zoals bijvoorbeeld papier of wegmeubilair. […]

Heijmans One

De Heijmans One is een verplaatsbaar, prefab, modulair woningconcept, gericht op young professionals die betaalbare en aantrekkelijke woonruimte zoeken. Heijmans One is all electric, binnen no time te bouwen, en in de toekomst te demonteren.

Snelwoning

Jan Snel is al 60 jaar expert in het bouwen van modulaire, snelle, verplaatsbare, aanpasbare woningen en andere units. Zo leveren ze de Snelwoning, een grondgebonden nul-op-de-meter woonconcept, leverbaar in zes varianten. De productie, bouw en onderhoud is gestandaardiseerd, waardoor materialen, tijd en faalkosten worden bespaard. De woning is bovendien herbruikbaar.

BILT woning

De BILT woning is een ”IKEA huis”, een overzichtelijk totaalpakket en bouwsysteem met gestandaardiseerde bouwdelen die de koper naar eigen behoefte kan samenstellen tot een totaalpakket. Een woning kan in zes weken worden gebouwd, en is volledig aanpasbaar aan toekomstige woonwensen.

Modulaire woningen

Door nieuwbouwwoningen modulair, verplaatsbaar en remontabel te ontwerpen is het aannemelijker dat de woning of de bouwdelen een tweede leven tegemoet zullen gaan. Er zijn meerdere modellen op de markt, afhankelijk van de specifieke wensen en eisen. Denk bijvoorbeeld aan ”IKEA huizen”, een overzichtelijk totaalpakket met gestandaardiseerde, personaliseerbare bouwonderdelen of lichte verplaatsbare tiny house concepten.