Straatbaksteen

Het product straatbaksteen wordt door de gebruikers gezien als een product dat de omgeving een warme uitstraling geeft met daarbij een zeer lange levensduur. De levensduur is minimaal 135 jaar waardoor de straatbaksteen steeds opnieuw gebruikt kan worden. Straatbaksteen kent een zeer hoge mate van hergebruik ca. 90% en bij de productie van straatbaksteen maken […]

Fixbrick

Fixbrick is een droog gevelbouwsysteem. In plaats van te metselen, worden de bakstenen met een connector aan elkaar verbonden. De stenen vallen zo in een tweede leven te hergebruiken. Bovendien is de bouw makkelijk en snel.

Clickbrick

ClickBrick is een droog gevelbouwsysteem. In plaats van te metselen, worden ClickBricks met RVS clips met elkaar verbonden. De stenen vallen zo in een tweede leven te hergebruiken. Bovendien is de bouw makkelijk en snel.

Facadeclick

Facadeclick is een droog gevelbouwsysteem. In plaats van te metselen, worden de bakstenen met een plastic montagesysteem aan elkaar verbonden. De stenen vallen zo in een tweede leven te hergebruiken. Bovendien is de bouw makkelijk en snel.

Mosa

Mosa, de bekende tegelproducent, zet zich al jarenlang in voor duurzaamheid en circulariteit door het omarmen van de Cradle to Cradle filosofie. Bijna de gehele collectie van Mosa is C2C Silver gecertificeerd. Mosa neemt tegelsnijresten terug ter recycling, zet in op materialen met een lage milieu-impact, heeft fabrieken die draaien op groene energie en zet […]