Nieuws & Achtergronden

De Circulaire Bouwcatalogus 2.0!

Na twee jaren presenteren we hier de vernieuwde Circulaire Bouwcatalogus! Het doel van de Circulaire Bouwcatalogus blijft om opdrachtgevers, ontwerpers, bouwers en geïnteresseerden te inspireren op het gebied van duurzame, circulaire producten en diensten. Wat is veranderd is de opzet van het platform en met name de zoek- en sorteerfunctie : in de linkerkantlijn kunnen grove of specifieke selecties worden gemaakt waardoor relevante diensten en producten snel en eenvoudig zicht baar worden. Benieuwd? Ga zelf aan de slag en probeer het uit!

De vernieuwde Circulaire Bouwcatalogus maakt het voor de gebruiker mogelijk om snel en eenvoudig een selectie te maken van mogelijk interessante en relevante diensten en producten. Op deze manier wil de Circulaire Bouwcatalogus aansluiten bij gangbare zoek- en selecteermogelijkheden die gebruikers kennen van bijvoorbeeld de grote online winkels.

Het doel van deze bouwcatalogus is om de circulaire producten en diensten een podium te geven. Voor meer informatie en mogelijk levering van deze producten en diensten is direct contact met de leveranciers ervan nodig.

Wat vindt u aan informatie per product of dienst? Naast een beschrijving en de voorbeelden:
– Inzicht in de ‘circulaire’ kracht
– De plaatsing op de voorkeursladder van de 10R-strategieën
– Een indicatie van het stadium van ontwikkeling het zich bevindt.

Meer nieuws

15 maart 2024

Circulaire gipspanelen

8 maart 2024

Urban Mining Concrete

23 februari 2024

Riwood rijstvliescomposiet

9 februari 2024

No Waste Tracks